Jegyes fotózás

A párfotózás vagy jegyes fotózás, szerelmet és boldogságot sugárzó, örömteli képek készítését jelenti rólatok. Ezekkel a fényképekkel megmutathatjátok a világnak hogy ti vagytok az igazi pár és igazán szeretitek egymást, mert ez látszani fog a képeken. A képek segítségével ezt megoszthatjátok a nagyvilággal, szüleitekkel vagy barátaitokkal. Minden különösebb esemény nélkül összejövünk, kitalálunk egy helyszínt és elkészítjük csodaszép képeiteket. Én mint fényképész mindenben segítelek Titeket a fotózás alatt.

Esküvői fotózás – Fotós

Profi esküvő fotózás kedvező árakon. Foglalj dátumot mihamarabb. Kedvező fotózás árak, rugalmas feltételek. Fényképezés Budapesten vagy bárhol országosan. Fotós

Rendezvényfotózás

Vállalom bármely típusú , kisebb-nagyobb rendezvény fotózását. Legyen ez akár családi vagy vállalati rendezvény, party vagy bál…

Motorsport

Motoros képek készítése rendelésre is. Motoros rendezvények, egyéni versenypályás képek…stb

Portré és Portfolió

A legjobb esküvői fotós mindig az érzelmeket mutatja a fényképeken. Arra törekszik hogy megörökítse az esküvő legszebb pillanatait. Válasz profi fényképészt esküvőre.

Jegyes fotózás

A jegyes fotózást célszerű 4-5 héttel az esküvő fotózás előtt szervezni. Egyedi jegyes és esküvő fotózási árakért érdeklődj nálam. Profi fényképeket kaphatsz.