Esküvői fotózás – Fotós

Fotóst keresel az esküvődre? Nagyon jó helyen jársz!

A házasság az egyik legfontosabb és legszebb dolog mindenki életében, ezért a fotós legjobb tudását kell hogy nyújtsa ezen az eseményen, ezt teszem én is. Garantáltan megörökítem számotokra a legszebb pillanatokat hogy a képeket visszanézve, ismét átélhető legyen a „nagy napon” érzett öröm és boldogság.  Keress bizalommal!

Árajánlatokat megtalálod az Árlista menüpont alatt!

AZ ESKÜVŐ ELŐTT:

Javasolni szoktam egy személyes találkozót amely során átbeszéljük az esküvő/lagzi részleteit. Megbeszéljük, hogy mi az elképzelésetek a fotózással kapcsolatban.

Ha esetleg a távolság miatt nem tudjuk összehozni a találkozót, akkor telefonon vagy skype-on is áttudjuk beszélni az eseményeket.

Ha jegyes fotózást is szeretnétek, természetesen azt is az esküvő előtt készítjük el, tetszőleges helyszínen és időpontban.

AKKOR VÁLASSZ ENGEM FOTÓSODNAK:

– Ha tetszenek a referencia fotók

– Ha olyan fotóst szeretnél aki mindig a legjobb tudását nyújtja

– Ha olyan fotóst szeretnél aki maximálisan rugalmas és meg lehet beszélni vele az elképzeléseiteket

– Ha olyan fotóst szeretnél akiben maximálisan megbízhatsz

– Ha olyan fotóst szeretnél aki fáradhatatlanul végigfotózza az egész nap eseményeit

– Ha rövid időn belül szeretnéd kézhez kapni az elkészült/kidolgozott képeket

 

Esküvői fotózás – Fotós

Profi esküvő fotózás kedvező árakon. Foglalj dátumot mihamarabb. Kedvező fotózás árak, rugalmas feltételek. Fényképezés Budapesten vagy bárhol országosan. Fotós

Rendezvényfotózás

Vállalom bármely típusú , kisebb-nagyobb rendezvény fotózását. Legyen ez akár családi vagy vállalati rendezvény, party vagy bál…

Motorsport

Motoros képek készítése rendelésre is. Motoros rendezvények, egyéni versenypályás képek…stb

Portré és Portfolió

A legjobb esküvői fotós mindig az érzelmeket mutatja a fényképeken. Arra törekszik hogy megörökítse az esküvő legszebb pillanatait. Válasz profi fényképészt esküvőre.

Jegyes fotózás

A jegyes fotózást célszerű 4-5 héttel az esküvő fotózás előtt szervezni. Egyedi jegyes és esküvő fotózási árakért érdeklődj nálam. Profi fényképeket kaphatsz.