Bemutatkozás

Köszöntelek weboldalamon!

Szabó János vagyok és 1983-ban születtem. Jelenleg Budapesten élek, de viszonylag sok időt töltök kedvenc alföldi városomban Kiskőrösön is, ahol felnőttem. A fotózás szenvedélye már gyerekkorban megfertőzött és hobbiként mindig is foglalkoztatott, mára azonban már hivatásként űzöm és tudásom legjavát nyújtva, nagy lelkesedéssel foglalkozom vele. Örömmel szolgál számomra, hogy valami igazán szépet, maradandót és érzéseket felidéző dolgot adhatok vissza az embereknek, vagy akár neked.
Remélhetőleg hamarosan személyesen is bemutatkozhatok és csodás képekkel szolgálhatok számodra is.
Keress bizalommal bárhonnan, kérj árajánlatot az ország egész területéről!

Esküvői fotózás – Fotós

Profi esküvő fotózás kedvező árakon. Foglalj dátumot mihamarabb. Kedvező fotózás árak, rugalmas feltételek. Fényképezés Budapesten vagy bárhol országosan. Fotós

Rendezvényfotózás

Vállalom bármely típusú , kisebb-nagyobb rendezvény fotózását. Legyen ez akár családi vagy vállalati rendezvény, party vagy bál…

Motorsport

Motoros képek készítése rendelésre is. Motoros rendezvények, egyéni versenypályás képek…stb

Portré és Portfolió

A legjobb esküvői fotós mindig az érzelmeket mutatja a fényképeken. Arra törekszik hogy megörökítse az esküvő legszebb pillanatait. Válasz profi fényképészt esküvőre.

Jegyes fotózás

A jegyes fotózást célszerű 4-5 héttel az esküvő fotózás előtt szervezni. Egyedi jegyes és esküvő fotózási árakért érdeklődj nálam. Profi fényképeket kaphatsz.